Specialties

Our homemade pasta

producing ravioli

Our pasta is all homemade. Made only with fresh eggs and quality flour. We manufacture noodles, lasagne,  pappardelle and ravioli whose filling is made according to the traditional Genovese recipe.

Our pizza

our pizzas

It 's done with the best flour mill, peeled Italian potatoes, real top quality fresh mozzarella and olives, cooked in a wood oven. You will find not only the "classic "pizzas but also our special unique and delicious recipes.

Traditional ligurian cuisine

At our restaurant you can enjoy dishes such as snails, buridda, fügassin, and ligurian gruel, a really ancient ligurian recipe of unmistakable flavour, made with extra virgin olive oil and chickpea flour mill.
On request, and in some specific moments of the year, we prepare different recipes as zemino of chickpeas, available in the first days of November, and a special Savonese soup usually being prepared only at Christmas.

The fish

Oysters, mussels, clams, cockles, truffles and more. The mixed fried and mixed grill are always available and made ​​with fresh produce and fish. In some preparations we use fish frozen at source, i.e. frozen directly on the ships, to ensure the highest quality product.

Homemade Desserts

homemade profitterol

Tiramisu, Bavarian chocolate, meringue, profitterol, apple pie with honey, pumpkin pie, bunétto with amaretti, semifreddo with berries are entirely of our own production.

Marco - Genova

La pizza che ho mangiato era ottima. Complimenti. Un bel posto, bravi.

Letizia - Finale Ligure

Siamo venuti sabato e abbiamo mangiato un ottimo pesce. Ciao!

Paola - Loano

Ciao siete stati davvero bravi, ce n'è ancora di bavarese?

Simone - Finale Ligure
non ci sono storie, qui si mangia la miglior pizza di sempre, l'impasto di Angelo è ineguagliabile e la cortesia di Patrizia e dello staff intero nell'accogliere e servire è un biglietto da visita non comune!!!!
DAVIDE - borgio verezzi
Oltre a fare una pzza ineguagliabile .... avete realizzato un bellissimo sito! ... complimenti.
Edmondo - Pioltello - Milano
La migliore Pizza di Pietra Ligure. non c'è alcun dubbio. Prezzi onestissimi. Accogliente.. anche per la mia piccola cagnolina educata.
Aure Marra Majandi - Loano e Genova
Molto bello il sito ma la realtà supera l'immagine.Il buon cibo, l'ambiente e l'ottima accoglienza ti rendono la vita più serena
Francesco - Parma
Ottima la pizza, ma i focaccini avvolti nel lardo me li sogno ancora da quanto son buoni!!
MARIA - TORINO
MI SONO INNAMORATA DELLA PIZZA DI ANGELO.....INDESCRIVIBILE !
Bob & Wendy - Amsterdam/Pietra L
Just top of the top!!!
luisa - Moncalieri (TO)
Dopo aver già provato diverse volte le vostra ottime pizze, siamo tornati da voi a Capodanno... BRAVISSIMI!! ottima carta, OTTIMA idea di non obbligare ad un menù... pesce come sempre FANTASTICO e per finire il dessert SPETTACOLARE!
Gerrit en Dorian Brinkhorst - Den Dolder Olanda.
The best pizza in town.
Andrea - Loano
Siamo venuti parecchie volte a mangiare da voi e ci siamo trovati da dio..la pizza e ottima,il pesce anche..voto 10 x la location...complimenti..
Paola - Torino
Cordialità e gentilezza e pazienza sono i pregi di Patrizia...persona unica che con serenità ti mette a tuo agio in qualsiasi momento....andrò sicuramente a trovarla molto presto. Complimenti per tutto...veramente
camere vacanza affitto pietra ligure
Subscribe to our NEWSLETTER